Decohuur

Een etalage, een evenement of een beurs inrichten. De Etaleermeneer biedt u een ruim assortiment aan decoratiematerialen die u kunt aanschaffen. Voor elk budget levert de Etaleer decoratiematerialen.

Maar wist u dat de Etaleermeneer ook decoratiematerialen verhuurt? De Etaleermeneer biedt een zeer uitgebreid assortiment aan decoratiematerialen. U kunt bij de Etaleermeneer terecht voor de huur van decoratiematerialen voor een etalage, maar ook voor de huur van de inrichting van een evenement of een beurs. De decoratiematerialen zijn te huur voor korte (vanaf dagdelen) tot langere periodes.De Etaleermeneer kent zogenaamde serviceabonnementen waarbij voor elk seizoen of thema de juiste decoratiematerialen worden verhuurd.

De Etaleermeneer ondersteunt u met de plaatsing en inrichting van de gehuurde materialen. Wat u ook kiest, de Etaleermeneer biedt u het juiste decoratiemateriaal tegen zeer concurrende tarieven. Neem voor een gericht advies over decoratiematerialen eens geheel vrijblijvend contact op met de Etaleermeneer.

 

Maak Direct een afspraak met de Etaleermeneer